Senest opdateret d. 6. februar 2018

Sådan fotograferer du smartere med Iphone

af | 12. juni 2017 | Produktivitetshack | 0 Kommentarer

I flere år var mor-uniformen her i Birkerød, hvor jeg bor, Ticket to Heaven dunjakke og Ilse Jacobsen gummistøvler. Men nu har jeg bemærket, at vi har fået et nyt fælles kendetegn: Mange af os har kæmpestore Iphones.

Jeg ved ikke, hvorfor vi er så glade for de store smartphones, for de er bestemt ikke fikse. Specielt ikke i selfie-øjemed. Men det er der råd for. Og man behøver ikke have en kæmpemobil for at have gælde af det tip, jeg nu vil dele.

Selfie-knap, kameraudløser eller bare tag-billede-knap

Når du skal tage billeder med en Iphone, kan du bruge skru-ned-knappen som kameraudløser. Du kan både bruge den knap, der sidder på telefonen, og den knap der sidder på hovedtelefonen.

Du kan bruge skru-ned-knappen på Iphone som kameraudløser

Ind til for nylig, troede jeg, at alle kendte dette trick. Men da jeg opdagede, at det ikke var tilfældet, måtte jeg simpelthen til tasterne og gøre noget ved det.

Kender du et smart tip, du gerne vil dele, er du meget velkommen til at skrive om det i kommentarfeltet herunder.

De allerbedste hilsner
Rikke

PS: Hvis ikke vil gå glip af mit næste produktivitetshack, så meld dig til mit nyhedsbrev herunder og få direkte besked.

Pin It on Pinterest

Share This