Forfatterhjemmeside

Forestil dig en hjemmeside, der ikke bare viser dine værker, men fortæller din historie, fanger din essens og bringer dit forfatterskab til live online. Er det ikke netop, hvad du fortjener?

Jeg specialiserer mig i at skabe skræddersyede, fængslende hjemmesider, der er lige så unikke som dine fortællinger. Med en blanding af æstetisk flair og teknisk know-how, er jeg her for at omdanne din vision til en digital realitet.

Lad os sammen skabe et online rum, hvor dine ord ikke bare læses, men opleves. Kontakt mig, og lad os begynde rejsen mod at skabe din drømmehjemmeside! 

Forfatterhjemmeside til romanforfatter Ane Riel

Island, sommeren 2018

Det hele startede med et forfatter-crush …

Mens jeg var på familiesommerferie i 2018, læste jeg Ane Riels roman ‘Harpiks’ mens jeg tænke på, hvem det dog kunne være, der havde skrevet denne sindsoprivende roman OG den vilde forgænger ‘Slagteren i Liseleje’, som jeg havde slugt et par år forinden.

Mens vi kørte mellem to destinationer, googlede jeg “Ane Riel” fra min mobil og fandt frem til hendes daværende hjemmeside, som mildest talt var fra før, man arbejde med mobilvenligt design.

Jeg erfarede med brug af diverse glid og knib på skærmen, at filmatiseringen af ‘Harpiks’ var nært forestående, så jeg konkluderede, at der måtte være et akut behov for en ny og bedre hjemmeside.

Derfor foretog jeg mit livs første og sidste kold kanvashenvendelse. Jeg kontaktede Ane Riel for at spørge, om sådan en ny hjemmeside var noget, og om det mon var noget jeg måtte hjælpe hende med. Det måtte jeg!

And the rest is history …

Jeg er parat til at høre om dit projekt

Vil du også have en hjemmeside, der afspejler den forfatter, du er, så kontakt mig of fortæl mig noget mere.

Det koster ikke noget at spørge.