Forfatterhjemmeside

Er du forfatter? Og er du på udkig efter en, der ved, hvordan man skaber en betagende hjemmeside, der afspejler dig og dit forfatterskab? Søg ej længere. Jeg har erfaring med at designe personlige og smukke hjemmesider til forfattere.

fire forfatterhjemmesider under bæltet

Forfatterhjemmesider, jeg har udviklet og designet:

Forfatterhjemmeside til romanforfatter Ane Riel

Det hele startede med et forfatter-crush …

Island, sommeren 2018

Mens jeg var på familiesommerferie i 2018, læste jeg Ane Riels roman ‘Harpiks’ mens jeg tænke på, hvem det dog kunne være, der havde skrevet denne sindsoprivende roman OG den vilde forgænger ‘Slagteren i Liseleje’, som jeg havde slugt et par år forinden.

Mens vi kørte mellem to destinationer, googlede jeg “Ane Riel” fra min mobil og fandt frem til hendes daværende hjemmeside, som mildest talt var fra før, man arbejde med mobilvenligt design.

Jeg erfarede med brug af diverse glid og knib på skærmen, at filmatiseringen af ‘Harpiks’ var nært forestående, så jeg konkluderede, at der måtte være et akut behov for en ny og bedre hjemmeside.

Derfor foretog jeg mit livs første og sidste kold kanvashenvendelse. Jeg kontaktede Ane Riel for at spørge, om sådan en ny hjemmeside var noget, og om det mon var noget jeg måtte hjælpe hende med. Det måtte jeg!

And the rest is history …

Jeg er parat til at høre om dit projekt

Vil du også have en hjemmeside, der afpejler den forfatter, du er, så kontakt mig of fortæl mig noget mere.

Det koster ikke noget at spørge.