Hej! Jeg hedder Rikke Ekelund

Rikke Ekelund

Rikke Ekelund

Mit navn er Rikke Ekelund, og jeg brænder for at omdanne kaos til system. For mig er langstrakte regneark, sorterings- og indtastningsopgaver det rene guf. Mit liv er fyldt med af apps og smarte IT-værkøjer, som jeg dyrker som små afguder.

Jeg har mere end 20 års erfaring fra jobs af administrativ karakter. Jeg har typisk arbejdet som koordinator og er altid blevet involveret i udvikling af it-systemer. I sommeren 2016 sluttede mit trygge lønmodtagerjob, og jeg besluttede mig hurtigt for at sadle om. Jeg brugte al min tid i et halvt år på at opbygge kompetencer inden for webdesign, brugervenlighed, grafisk design og digital markedsføring. Det betyder, at jeg også kan tilbyde mine kompetencer inden for disse områder. Senest har jeg opnået topkarakter for en rapport om online markedsføringsstrategi med hovedvægten på SEO (søgemaskineoptimering).

Jeg vil fortsat meget gerne arbejde med de højtelskede praktiske/administrative opgaver, og derfor tilbyder services som virtuel assistent og mobil assistent.

Jeg er heldig at have en god kombination af personlige kompetencer: En veludviklet kreativitet og evnen til at skabe struktur og systemer. Jeg kan både håndtere og analysere data i et stort Excel-ark og skabe et lækkert visuelt design. Jeg får hurtigt arbejde fra hånden, hvad enten det er en kæmpe bunke, der skal indtastes, eller det er et website, der skal designes.

Privat er jeg eksil-nordjyde med hus i Birkerød. Sammen med min mand har jeg  to skolebørn. Det er også mig, der maler abstrakte malerier ovre på rikkeekelund.com.

Mit CV kan ses i kort version herunder. Du kan besøge min LinkedIn-profil ved at klikke på LinkedIn-ikonet nedenfor.

Skal vi ses vi på SoMe?

Baggrund kort

Profil

Stærk IT-kyndig administrativ profil med 20+ års erfaring fra internationale virksomheder i forskellige brancher. Kreativt tænkende og fokuseret problemknuser med flair for informationssystemer, analyse, tekstforfatning og visuelt design. Taler flydende engelsk i skrift og tale.

Erhvervserfaring

2011 – 2016

ALK-Abelló

Proceskoordinator og HRIS Administrator

2002 – 2010

Finans Danmark (tidl. Finansrådet)

Uddannelseskoordinator

2001 – 2002

Orange

Uddannelseskoordinator

1996 – 2000

Carlson Wagonlit Travel

Erhvervsrejsekonsulent

1994 – 1996

Mærsk Travel

Rejsebureauelev

Uddannelse

2017

Kursusfabrikken/KEA

Brugervenlighed og Grafisk Design

2016

Teknologisk Institut

Webusability
Dreamweaver

2011

Danmarks Medie- og Journalisthøjskoe

Journalistisk Skrivning

Velkommen til mit Instagram feed

Pin It on Pinterest