Hej, jeg hedder Rikke Ekelund

NØRDET

Struktureret

kreativ

Mit navn er Rikke Ekelund, og jeg brænder for at omdanne kaos til system. For mig er langstrakte regneark, sorterings- og programmeringsopgaver det rene guf. Mit liv er fyldt med af apps og smarte IT-værkøjer, som jeg dyrker som små afguder.

Rikke Ekelund

Corporate type & Selfmade Designer

Jeg har mere end 20 års erfaring fra jobs af administrativ karakter fra primært globale “Corporate” virksomheder. Jeg har typisk arbejdet som koordinator og er altid blevet involveret i udvikling af it-systemer. I sommeren 2016 sluttede mit trygge lønmodtagerjob, og jeg besluttede mig hurtigt for at sadle om.

Jeg brugte al min tid i et halvt år på at opbygge kompetencer inden for webdesign, brugervenlighed, grafisk design og digital markedsføring. Det betyder, at jeg også kan tilbyde mine kompetencer inden for disse områder. Senest har jeg opnået topkarakter for en rapport om online markedsføringsstrategi med hovedvægten på SEO (søgemaskineoptimering).

Jeg vil fortsat meget gerne arbejde med de højtelskede praktiske/administrative opgaver, og derfor tilbyder services som virtuel assistent og mobil assistent.

 

Unik kombi

Jeg er heldig at have en god kombination af personlige kompetencer: En veludviklet kreativitet og evnen til at skabe struktur og systemer. Jeg kan både håndtere og analysere data i et stort Excel-ark og skabe et lækkert visuelt design. Jeg får hurtigt arbejde fra hånden, hvad enten det er en kæmpe bunke, der skal indtastes, eller det er et website, der skal designes.

 

Online netværker

Trods min præference for at sidde hjemme bag computerskærmen, er jeg en effektiv netværker. Mine kontakter har glæde af, at jeg opfatter deres behov og kompetencer  og sætter dem i kontakt med med hinanden, hvor det giver mening og værdi.

 

Privat

Privat er jeg eksil-nordjyde med hus i Birkerød, hvor jeg også arbejder. Sammen med min mand har jeg  to skolebørn. Det er også mig, der maler abstrakte malerier ovre på rikkeekelund.com.

Mit CV kan ses i kort version herunder. Du kan besøge min LinkedIn-profil ved at klikke på LinkedIn-ikonet til højre (eller nedenfo, hvis du er på mobilen).

 

 

SKAL VI SES

på SoMe?

@3i1freelancer PÅ INSTAGRAM

Baggrund kort

Erhvervserfaring

2011 – 2016

ALK-Abelló
Proceskoordinator og HRIS Administrator

2002 – 2010

Finans Danmark (tidl. Finansrådet)
Uddannelseskoordinator

2001 – 2002

Orange
Uddannelseskoordinator

1996 – 2000

Carlson Wagonlit Travel
Erhvervsrejsekonsulent

1994 – 1996

Mærsk Travel
Rejsebureauelev

Uddannelse

2017

Kursusfabrikken/KEA
Brugervenlighed og Grafisk Design

2016

Teknologisk Institut

Webusability
Dreamweaver

2011

Danmarks Medie- og Journalisthøjskoe
Journalistisk Skrivning

Bliv inspireret!

Vidste du?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om din hjemmeside.

Copyright 2018 Rikke Ekelund

Pin It on Pinterest