Hej, jeg hedder Rikke Ekelund

OBSESSED NØRD

i husmoderklær’

Mit navn er Rikke Ekelund, og jeg brænder for at hjælpe dig, som får stress-symptomer af ord som backend, HTML, FTP client og CSS. Min verden er fyldt med apps og smarte IT-værktøjer, som jeg synes gør livet nemmere for dig og mig.

Når jeg ikke arbejder som en besat med mine dejlige kunders projekter og opgaver, opererer jeg som koordinerende og eksekverende husmoder fra adressen i Birkerød.

Rikke Ekelund

Corporate type & Selfmade Designer

Jeg har mere end 20 års erfaring fra jobs af administrativ karakter fra primært globale “Corporate” virksomheder. Jeg har typisk arbejdet som koordinator og er altid blevet involveret i udvikling af it-systemer. I sommeren 2016 sluttede mit trygge lønmodtagerjob, og jeg besluttede mig hurtigt for at sadle om.

Jeg brugte al min tid i et halvt år på at opbygge kompetencer inden for WordPress hjemmesidedesign, brugervenlighed, grafisk design og digital markedsføring. Herefter startede jeg min lille solovirksomhed og arbejder hver dag  med at udvikle mine kompetencer.

Unik kombi

Jeg er heldig at have en god kombination af personlige kompetencer: En veludviklet kreativitet og evnen til at skabe struktur og systemer. Jeg kan både håndtere og analysere data i et stort Excel-ark og skabe et lækkert visuelt design. Jeg får hurtigt arbejde fra hånden, hvad enten det er en kæmpe bunke, der skal indtastes, eller det er et website, der skal designes.

Online netværker

Trods min præference for at sidde hjemme bag computerskærmen, er jeg en effektiv netværker. Mine kontakter har glæde af, at jeg opfatter deres behov og kompetencer  og sætter dem i kontakt med med hinanden, hvor det giver mening og værdi.

Privat

Privat er jeg eksil-nordjyde med hus i Birkerød, hvor jeg også arbejder, motionsløber og samler skrald i naturen. Sammen med min mand har jeg  to skolebørn. Det er også mig, der maler abstrakte malerier ovre på rikkeekelund.com.

Du er velkommen til at besøge min LinkedIn-profil for at se mit CV m.m. Tøv endelig ikke med at sende en invitation, hvis vi ikke allerede er forbundet derovre.

“Show it don’t tell it”…

… siger man. Hvis du vil vide, hvad mine kunder siger, jeg er for en, så står det her.

Rikke

MBTI-profil: ISTJ

SKAL VI SES

på SoMe?

“Rikke er nærmest ikke til at komme udenom.

Hun tager ikke bare opgaven for at tage den, men indgår først et samarbejde når hun ved hun kan skabe værdi.

Og så er hun virkelig et rart menneske!”

David Bræmer-Jensen

Lad os snakke nu!

Ring til mig på 26 24 25 76 eller skriv og fortæl mig noget mere