Referencer – det siger kunderne

De bedste anbefalinger til Rikke Ekelund!
Med ganske kort deadline, fik Rikke bygget og designet en super smuk hjemmeside til os. Siden viser og fortæller om den helt særlige arkitektur og indretning, der ses i vores nye hovedkontor. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Rikke, og især hendes evne til at holde hovedet koldt og nå i mål, selvom vi ustandseligt kom med ændringer og nye ideer, er imponerende. Vi kan uforbeholdent anbefale et samarbejde med Rikke, proces og produkt er helt i top.

Nathalie Cunin

Tscherning

Rikke har lavet webdesign af levlivetholdbart.dk. En process hvor jeg blev guidet fra først færd med sikker hånd og særdeles god rådgivning. Jeg fik Rikke anbefalet og tak for det! Jeg er så glad og tilfreds med resultatet! Så står du overfor at skulle re-designe eller have ny hjemmeside, så kan jeg varmt anbefale Rikke!

Christa Wulffsberg

Lev Livet Holdbart

Rikke har lavet vores nye hjemmeside, som vi er rigtig glade for!

Samarbejdet har været eminent, kørt glat uden mindste besvær. Rigtig god og hurtig respons, og klar kommunikation.

Designet er så godt og passer perfekt til vores branche. Og hele samarbejdet omkring design og farver, der har vi følt os hørt og forstået, samtidig med Rikke har givet god inspiration og ledt os i en god retning rent designmæssigt.

Vi kan anbefale Rikke, hvis du har brug for et samarbejde som bare spiller 100% 🙂

 

Lisette

Suenson VVS ApS

Jeg har brugt Rikke tidligere til en anden hjemmeside – og det var derfor, jeg valgte hende igen. Hun er god til at se det gode visuelle udtryk og siger klart og tydeligt, både hvad hun ser virker og hvordan teknikken virker. Vores nye hjemmeside kom i stand på ret kort tid og alligevel er jeg super tilfreds!

5 stjerner her fra Klinik Genstart 🙂

 

Henrik Breinholt

Ejer, Klinik Genstart

Jeg skulle kvalitetssikre min egen hjemmeside (visby.dk) og have en helt ny side bygget fra bunden til vores konsulentfællesskab (hauser32.dk). Uanset opgavens størrelse er Rikke effektiv og dedikeret. Hun leverer til tiden og prisen. Der bydes også ind med ekstra input og hjælp undervejs, så man står bedre rustet, end man kunne håbe på. Jeg kan kun anbefale Rikke – hun er både som person og fagligt en skøn oplevelse 🙂

Rasmus Visby

Ejer, Visby.dk

Jeg havde brug for en ny hjemmeside, og kontaktede Rikke for at høre, om hun havde mulighed for at hjælpe mig. Det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund.

Rikke er professionel, engageret, dygtig og meget behagelig at arbejde sammen med.

Fra starten var processen tydeliggjort med en klar struktur, og jeg havde hele tiden en fornemmelse af, at der var styr på tingene. Igennem hele processen har jeg følt mig i trygge hænder, og jeg har oplevet en oprigtig interesse.

Det har været en virkelig god proces, og jeg har haft et fantastisk samarbejde med Rikke. Hun har en utrolig god intuition og fornemmede straks, hvilket udtryk jeg ønskede hjemmesiden skulle have. Hun har designet en hjemmeside til mig, som er præcis som jeg ønskede det.

Jeg har valgt at fortsætte med en serviceaftale hos Rikke, og jeg kan kun på det varmeste anbefale Rikke til alle der har brug for en webdesigner og ønsker en unik og spændende hjemmeside.

Lisbeth Leer-Pedersen

Psykolog Lisbeth Leer-Pedersen

Rikke var og er enestående. Mine varmeste anbefaler går til jer som skal have en ny hjemmeside eller opdatering af nuværende. Har haft behov for samme arbejde 4 gange tidligere, men første gang jeg er blevet mødt med så prof en tilgang fra A-Z.

Martin Hürdum

Ejer, CVB Finansiel Boligrådgivning

Vi havde brug for en ny hjemmeside og Rikke Ekelund har gennem hele processen været en uundværlig sparring og rigtig god til at forstå opgaven, emnet og de ønsker vi havde til hjemmesidens udtryk og signalværdi.

Vi har fået en fantastisk hjemmeside, som vi er stolte over at henvise til og det er i høj grad lykkedes med Rikkes professionelle projektstyring, input og forståelse. Vi har valgt at fortsætte med en serviceaftale hos Rikke Ekelund og vil til hver en tid give hende de bedste anbefalinger.

Nina Voss

SAKSO

Jeg kontaktede Rikke med henblik på at få hjælp til at lave min nye webside. Mine ambitioner for den nye webside var høje, og den skulle fremstå professionel, indeholde alle de rigtige tekniske detaljer, være brugervenlig, enkel, intuitiv og ikke mindst en side som jeg vil kunne identificere mig med, samt være holdbar på længere sigt. Jeg havde inden kontakten til Rikke foretaget et stort sorteringsarbejde, og hun blev nøje udvalgt bl.a. fordi hun brændte igennem med gode kvalitative løsninger. Jeg havde mange forbehold, inden jeg tog kontakt til Rikke, fordi jeg ikke ønskede en standard løsning. Alle forbehold forsvandt dog hurtigt, fordi Rikke var seriøs, kreativ, lyttende og hele forløbet var godt struktureret og transparent – lige fra de indledende dialoger, udformning af kontrakt, hurtig respons på henvendelser, løbende tilretninger, og jeg blev på fornem vis guidet igennem hele forløbet. Rikke levede op til alle mine forventninger, overholdt indgåede aftaler og hun var god til at samarbejde og koordinere med de mange samarbejdende snitflader, hvilket har stor betydning, når alt skal falde på plads og ende ud i et kvalitativt resultat. Processen og den færdige webside har været særdeles værdiskabende for mig. Jeg kan koncentrere mig om min egen konsulentvirksomhed og være tryg i, at min webside på alle niveauer lever op til kravene for en moderne webside. Alt vedr. fremtidig opdatering, monitorering af sikkerhed og backup sørger Rikke for – skønt 🙂 Jeg kan i meget høj grad anbefale Rikke til lignende brancher, hvis man ønsker en unik skræddersyet og professionel webside.

Rasmus Kaag

Coach/Ejer, Nextprocess.dk

Rikkes kreativitet og forståelse for det produkt, der skal præsenteres på hjemmesiden har virkeligt været det hele værd. Rikke har været en tæt samarbejdspartner i forløbet med udviklingen af en ny hjemmeside og vi var ikke kommet i mål med så flot et resultat uden Rikkes kyndige håndværk.

Martin Morsing Larsen

CEO, Conferize A/S

Jeg har en lille nystartet virksomhed og havde selv lavet en meget primitiv hjemmeside og var på var på udkig efter nogen, som kunne hjælpe med at designe en ny og flot hjemmeside. Jeg var i kontakt med mange forskellige webdesignere, som for min smag var lidt for meget programmører og knapt så kreative.

Jeg var på udkig efter en webdesigner, som både kunne programmeringsdelen, men lige så vigtigt kunne tænke visuelt og få mine menneskelige værdier og faglige budskaber ud gennem skærmen, så besøgende bare tænkte: WAUW, den side ser både flot og spændende ud.

I min søgen faldt jeg så lige pludseligt over Rikke Ekelund og da jeg havde scrollet ned gennem de sider, som hun tidligere havde lavet, så tænkte jeg: Hun må gerne lave min hjemmeside, men det har jeg som nystartet virksomhed vist ikke råd til.
Det var slet ikke så dyrt, som jeg havde regnet med og jeg har i hvert fald fået ”best value for money”, som det vist hedder på nydansk og en rigtig god sparring gennem hele processen.

Både jeg selv, men også dem, som indtil videre har set min nye hjemmeside, har sagt, at det er en superprofessionel og flot side og den signalerer lige præcist det, som jeg gerne ville.

I kan jo begynde med at klikke videre til min hjemmeside autismenavigator.dk

Så jeg vil til enhver tid anbefale Rikke til andre, som har brug for en superflot og brugervenlig hjemmeside.

Svend Erik K. Sørensen

Familievejleder, Autismenavigator ApS

I et fantastisk samarbejde med Rikke har vi i Inzights udviklet en ny hjemmeside, som er blevet en hjemmeside ud over det sædvanlige. Rikke er den webdesigner, man drømmer om, når man står overfor de mange, men aldeles uklare opgaver, som en ny hjemmeside indebærer: Hun er ultrakompetent, ansvarsbevidst, engageret, begavet, proaktiv og med sans for både design og teknisk nørderi. Ikke mindst er Rikke på sagen fra start til slut og varetager alt fra stort til småt… og intet er for småt til at blive fikset.

Vi havde indgået en timebaseret aftale med Rikke, og det kan man roligt gøre: der bliver lagt effektiv arbejdsindsats i hver en time. Resultatet taler for sig selv – tjek det ud: www.inzights.dk.

Kirsten Nymann

Partner, Inzights

Rikke Ekelund stod for design og udvikling af min virksomheds nye hjemmeside, og jeg kan varmt anbefale Rikke til lignende opgaver. Rikke er meget kreativ og yderst behagelig at arbejde sammen med. Hun ramte præcis det design, som jeg ønskede, og hjemmesiden har efterfølgende fået mange rosende ord med på vejen af både kunder og kolleger.

Jesper Freinsilber

Advokat (L), Freinsilber Advokatfirma

Jeg fik via forfatter Ane Riel anbefalet Rikke Ekelund til at designe min nye hjemmeside. Det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Rikke gik til opgaven fuld af gode ideer, allerede inden vi havde en aftale på plads – og med en utrolig arbejdsomhed og iver. Resultatet er blevet super flot og med lækre detaljer. For eksempel sendte Rikke en fotograf til Aarhus for at fotografere de høje bygninger, som min hovedperson Rina klatrer på. Det hørte med til det rigtige look, mente Rikke, og jeg er helt enig. Samtidig er siden blevet overskuelig og nem at finde rundt i.

Så hvis du står og mangler en flot og overskuelig webside – som forfatter eller andet – har Rikke Ekelund mine varmeste anbefalinger.

Elsebeth Egholm

Forfatter

Vi har brugt Rikke Ekelund til at designe vores nye website – og vi har følt os i gode hænder hele vejen igennem. Rikke er effektiv, kreativ og først og fremmest enormt dygtig til at afkode vores ofte lidt løst formulerede ønsker. Hende kan du roligt indlede et samarbejde med!

Mads Allingsrup

Journalist og Kommunikationsrådgiver, Allingstrup og Rostgaard Kommunikation

Jeg skulle have en ny hjemmeside og fordi jeg kender Rikke og ikke mindst fordi jeg har set noget af det hun har lavet, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at hun skulle lave min nye hjemmeside.

Rikke er enormt engageret, kreativ, dygtig og nørdet på den fede måde og fik mig til at tage stilling til en række ting vedr. sikkerhed, synlighed på Google og alt muligt andet, som jeg slet ikke havde tænkt på.

I godt samarbejde nåede vi frem til, hvad det var, jeg ville have. Rikke gik i gang og kom lynhurtigt med første udkast, som var fantastisk.

På kort tid var det hele klar til at blive uploadet og fra jeg sagde ”go” og til den nye side var online gik der kun få timer.

Rikke er super god til at gennemgå og forklare alt vedr. vedligeholdelse, opsætning og ikke mindst sikkerhed efterfølgende.

Det er trygt at samarbejde med Rikke, fordi hun hare har så meget styr på sit shit!!!!

Jeg anbefaler Rikke til alle jeg snakker med, som skal have lavet eller opdateret hjemmesider.

Bolette Graven

Din Sundhedscoach

Rikke får uden tvivl de bedste anbefalinger fra mig.

Jeg stod overfor at skulle have designet en hjemmeside til min klinik i Køge. Jeg fik anbefalet Rikke – og jeg har ikke fortrudt det et eneste øjeblik. Fra den første telefonsamtale fornemmede jeg straks, at Rikke både er sindsygt dygtig og engageret – og også meget gavmild med sin viden og ideer. Jeg kunne stille dumme spørgsmål, der vidnede om min manglende indsigt i at designe en hjemmeside, og Rikke mødte mig og fik mig til at føle mig tryg i processen.

Vi udvekslede ideer, farver, fotos og design – og Rikke var lynhurtig til at besvare mine mails. I løbet af kort tid kunne Rikke vise mig det første udkast, og jeg blev vildt begejstret, og kort tid efter var siden klar til offentliggørelse. Den er modtaget og rost af alle, der har set den. Rikke har formået at få mine tanker og ideer virkeliggjort på min hjemmeside.

Jeg er meget taknemmelig for Rikkes hjælp og støtte – og jeg giver Rikke 5 kæmpe store stjerner

Karen Skipper

Body SDS terapeut, Bodyinprogress

DinSmiley har netop afsluttet et fantastisk samarbejde med Rikke Ekelund. Efter egen opdatering af hjemmeside mislykkedes og hjemmeside lukkede ned, formåede Rikke Ekelund at genskabe sitet og får det op at køre igen. Herfra skulle hjemmesiden opdateres med nye billeder, GDPR og generel info. Dog var det vigtigt for DinSmiley at bibeholde det oprindelige look på hjemmesiden og det er lykkedes så fint. Opgaven er løst yderst kompetent, professionelt og hurtigt. DinSmiley kan varm anbefale Rikke Ekelund til andre virksomheder med samme behov eller udfordring. Birgitte Hundrup dinsmiley.dk

Birgitte Hundrup

Ejer, DinSmiley

Gør det, siger jeg bare.

Du kan trygt indgå aftale med Rikke Ekelund, hvis du overvejer at redesigne eller bygge en helt ny WordPress hjemmeside.

Selv har jeg haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Rikke på et mindre hjemmeside-projekt for en af mine kunder.

Det var en god oplevelse.

Rikke er nem, serviceminded og løsningsorienteret at arbejde sammen med. Hun overholder aftaler og får tingene til at ske. Samtidig deler hun ud af gode råd undervejs i processen.

Mine varmeste anbefalinger herfra.

Jens Adamsen

Ejer og CEO, Victornizer

Det har ikke bare været godt, det har været fuldkommen fantastisk at samarbejde med Rikke, og jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale hende på det varmeste, hvis man er på udkig efter en webdesigner. Eller et godt grin, for den sags skyld.

Jeg selv er forfatter og havde brug for en professionel præsentation på nettet, men det måtte godt være lidt mere end bare en informerende side om mine bøger – der måtte godt være lidt spræl, lidt liv. Det kom der, for Rikke lagde liv og sjæl i at skabe en forrygende flot og indbydende forfatterside, som vi nu høster alverdens roser for.

Samarbejdet har været en sand fornøjelse på flere måder. For det første har Rikke i den grad leveret varen, når det kommer til at hitte på, sætte op, løse problemer, tjekke efter og forklare tingene for en stakkels sjæl, som ikke forstår sig på det tekniske. Hun er hjælpsom, tålmodig, effektiv, dygtig og pligtopfyldende – og så er hun grundlæggende bare møgsympatisk. Og sjov. Hun er virkelig sjov. Manner, vi har haft det skægt gennem hele forløbet.

Sagt på en anden måde: Jeg er fan!

Ane Riel

Forfatter

Jeg har haft et fantastisk samarbejde med Rikke omkring udvikling af mit nye website. Rikke er super kompetent, engageret og har sans for hurtigt at sætte sig i dit sted. Hun har grafisk sans, går op i teknisk nørderi og deler gerne ud af sin viden. Rikke er rutineret i sin proces og har værktøjerne til at nå hurtigt i mål, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Rikke er desuden en superpositiv og behagelig samarbejdspartner, som jeg til hver en tid, kan give mine bedste anbefalinger.

Birthe Schrøder

Marketingkonsulent, Birtheschroder.dk

Rikke Ekelund har udarbejdet min nye hjemmeside. Jeg er virkelig glad for hendes arbejde og min hjemmeside er blevet super god.

Rikke er været super god til at finde på ideer til hvordan siden skulle se ud og jeg kan kun sige at jeg er 100% tilfreds med hendes arbejde.

Så jeg sender en super god anbefaling Rikkes vej.

René Trane

Schiøtt Installation A/S

Hos Nordic NeuroSTIM skulle vi have opdateret vores hjemmeside, så den blev mere tidssvarende. Vi havde fået anbefalet Rikke tidligere, i forbindelse med vedligeholdelse af andre websites, og valget var derfor nemt.

Rikke’s første oplæg til vores nye hjemmeside sad lige i skabet. Der er tænkt over placering og kommunikation – og Rikke satte sig ind i produktet og havde gode input og forslag til forbedringer af kommunikationen.

Rikke er super nem at kommunikere med, hun benytter et feed-back værktøj, som gør rettelser meget meget nemt og lynhurtigt.

Jeg vil til enhver tid anbefale Rikke – og vi fortsætter samarbejdet med vedligeholdelse af vores fine nye website www.nordicneurostim.com

Anne Bagger

Administrativ Assistent og Koordinator, Nordic-NeuroSTIM

Jeg fik anbefalet Rikke Ekelund til at skabe websitet til N’AGE Academy. Det var et relativt enkelt website rent teknisk, men designet skulle udstråle vores værdier i virksomheden i kombination med at tale til en anden målgruppe.

Rikke løste opgaven ekstremt godt. Tidsplanen holdt (hvilket jeg aldrig har oplevet med andre bureauer), og Rikke demonstrerede en ekstremt fin balance med at få teknik og layout til at gå op i en højere enhed. Samtidigt var prisen rimelig, og der kom ikke alle mulige add ons på løbende.

Resultatet er et website, som vi er utroligt stolte af, og som der teknisk ikke har været bøvl med. De små issues, som vi har oplevet undervejs, er blevet løst med det samme. Jeg vil til enhver tid bruge Rikke igen og kan derfor også give hende mine varmeste anbefalinger.

Sanne Lønskov

CEO & Partner, N'AGE

Rikke har hjulpet os med en korrektur- og links-gennemgang af vores website. Det er en opgave, som vi ikke har tid til i dagligdagen, da der er mere end 130 blogindlæg og 40 informationssider. Det giver mig en rigtig god fornemmelse at vide, at en udenforstående person har læst hele vores website igennem og rettet til, der hvor det var nødvendigt.

Jeg kan klart anbefale Rikke til dig, der har brug for en person, som kan tage ansvaret for nogle af dine administrative opgaver, så du kan fokusere på det du er god til og brænder for.

Rikke brænder for det hun gør, hun er meget grundig, har masser af energi og en fornøjelse at arbejde sammen med.

Eva Sachse

LinkedIn Expert and Trainer, Social Selling Company

Rikke har været en drøm at arbejde sammen med for at fremstille N’AGE ACADEMY’s hjemmeside. Hun er dedikeret, effektiv og har en god æstetisk sans. Hun har levet et fantastisk smukt, stilrent og brugervendlig produkt som både vi og vores ansøgere er rigtig glade for. Mange tak Rikke!

Anette Veidung

Marketing & Business Devopment Manager, N'AGE

Jeg havde besluttet mig for at få lavet en ny hjemmeside og havde sat mig ind hvad jeg ønskede.

Men hvordan finder man en god websnedker man kan stole på og kommunikere med? Jeg spurgte mit LinkedIn netværk og fik anbefalet Rikke. Det har jeg på igen måde fortrudt. Rikke er meget tjekket og professionel, hvilket har været en stor hjælp ift. at strukturere processen og komme godt i mål.

Rikke er utroligt pålidelig og hårdtarbejdende og hun har en super fornemmelse for at omsætte drømme til virkelighed inden for den økonomi og tid der er aftalt. Jeg kan varmt anbefale Rikke som web designer.

Rune Potoker

Aut. Psykolog

I forbindelse med et generationsskifte, og branding af nystiftet virksomhed, havde vi brug for både ny visuel identitet og ny hjemmeside. Derfor valgte vi at samarbejde med Rikke Ekelund, og det har været en virkeligt god oplevelse fra start til slut. Rikke har været engageret og professionel hele vejen igennem processen. Hun er dygtig, og finder løsninger på alt – fordi hun brænder for sit fag, og bliver ved med at udvikle sig. Så ud af alle de ønsker vi havde, var der er ikke en eneste ting, som Rikke ikke kunne finde ud af.

Det siger sig selv, at Rikke er enormt vedholdende og ambitiøs. Bare se resultatet. Vi er utroligt glade for vores lækre nye hjemmeside, og vi glæder os til at se hvordan den bliver taget imod derude. Vi er slet ikke i tvivl om at vi også fremover vil bruge Rikke, når vi får brug for opdateringer på hjemmesiden. Rikke Ekelund får vores varmeste anbefalinger. Udover at have et højt professionelt niveau er hun et virkelig behageligt og godt menneske. Ny hjemmeside med Rikke – det kan kun blive godt.

Irina Nystén

Business Development & Communication, Sirius Energy

Rikke hjalp os med at bygge en ny hjemmeside i forbindelse med et strategiskifte i virksomheden. Udgangspunktet var at budskab skulle stå klart og at sitet skulle være tidssvarende og udstråle seriøsitet. Det synes vi er lykkedes i høj grad!

Vi er en konsulentvirksomhed, hvor tid er penge, derfor var det en stor hjælp for os, at Rikke var driver på processen, og at vi kunne fokusere på at levere indhold.

Både processen og slutresultatet har i allerhøjeste grad levet op til forventningerne, og vi kan varmt anbefale Rikke til andre.

Klaus Jacobsen

Ejer og CEO, Billinvo

Fik lavet ny hjemmeside hos Rikke Ekelund. Det foregik snorlige, professionelt og med god kompetent rådgivning. Kan absolut anbefale hende!

Jakob Dedenroth Bernhoft

Administrerende direktør, RevisorJURA

Tillid, det er en super vigtig del af at give et andet menneske opgaven at designe og udvikle en ny hjemmeside. Rikke har fra første samtale lagt grundstenen til et godt og tillidsfyldt samarbejde!

Jeg har haft en store fornøjelse at samarbejde med Rikke til udvikling af en ny hjemmeside.
Det har været en spændende process lige fra start til slut, og resultatet blev fuldkommen unikt.

Udover en høj faglighed og dygtighed, så arbejder Rikke med en særlig form for nysgerrighed og oprigtig interesse.
Rikke sætter sig ind i ‘hvad – hvem og hvorfor’ hjemmesiden skal henvende sig til, og hvem afsenderen er. Samtidig med, at hun stiller skarpe relevante spørgsmål undervejs, dels for at undgå misforståelser og dels for at få lavet siden så optimal som muligt.

Struktur, kundeservice og kommunikation har været rammen omkring al det kreative arbejde, og på den måde har jeg følt mig i trygge hænder og kan nu glæde mig over det færdige resultatet.

Rikke har mine varmeste anbefalinger til alle der ønsker en dynamisk og spændende hjemmeside. Og jeg glæder mig over, at vores samarbejde skal fortsætte.

Karenmaria Margareth

Brodøse og Iværksætter, Poetical Artist

Jeg henviser altid til Rikke, når kunder eller folk i netværket søger webdesign på højt niveau. Rikke har et klart visuelt talent, er super motiveret og så er hun oven i købet rigtig godt selskab.

Esben Bock

Digital Marketing Specialist, Esben Bock ApS

Rikke hjalp med at oprette et website til mit firma. Hun var velforberedt og professionel, udførte arbejdet lynhurtigt, kvaliteten var god og prisen fair. Undervejs kom hun med gode råd og oplæg omkring design, men lyttede samtidigt til mine ønsker. Jeg er glad for, at jeg valgte at samarbejde med Rikke, og kan varmt anbefale hende til andre.

Emir Mehmedalic

Selvstænding Konsulent, EME Consult

 Har du lyst til at skrive en anmeldelse?

Hvis du har haft en god oplevelse med min leverance, vil jeg gerne høre om det.
Det vil ikke alene glæde mig, men det vil også hjælpe mig med at få nye kunder.