Referencer – det siger kunderne

I et fantastisk samarbejde med Rikke har vi i Inzights udviklet en ny hjemmeside, som er blevet en hjemmeside ud over det sædvanlige. Rikke er den webdesigner, man drømmer om, når man står overfor de mange, men aldeles uklare opgaver, som en ny hjemmeside indebærer: Hun er ultrakompetent, ansvarsbevidst, engageret, begavet, proaktiv og med sans for både design og teknisk nørderi. Ikke mindst er Rikke på sagen fra start til slut og varetager alt fra stort til småt… og intet er for småt til at blive fikset.

Vi havde indgået en timebaseret aftale med Rikke, og det kan man roligt gøre: der bliver lagt effektiv arbejdsindsats i hver en time. Resultatet taler for sig selv – tjek det ud: www.inzights.dk.

Kirsten

Partner, Inzights

hjemmeside portefoelje

Jeg skulle have en ny hjemmeside og fordi jeg kender Rikke og ikke mindst fordi jeg har set noget af det hun har lavet, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at hun skulle lave min nye hjemmeside.

Rikke er enormt engageret, kreativ, dygtig og nørdet, så de fede måde og fik mig til at tage stilling til en række ting vedr. sikkerhed, synlighed på Google og alt muligt andet, som jeg slet ikke havde tænkt på.

I godt samarbejde nåede vi frem til, hvad det var, jeg ville have. Rikke gik i gang og kom lynhurtigt med første udkast, som var fantastisk.

På kort tid var det hele klar til at blive uploadet og fra jeg sagde ”go” og til den nye side var online gik der kun få timer.

Rikke er super god til at gennemgå og forklare alt vedr. vedligeholdelse, opsætning og ikke mindst sikkerhed efterfølgende.

Det er trygt at samarbejde med Rikke, fordi hun hare har så meget styr på sit shit!!!!

Jeg anbefaler Rikke til alle jeg snakker med, som skal have lavet eller opdateret hjemmesider.

Bolette Graven

Din Sundhedscoach

Rikke får uden tvivl de bedste anbefalinger fra mig.

Jeg stod overfor at skulle have designet en hjemmeside til min klinik i Køge. Jeg fik anbefalet Rikke – og jeg har ikke fortrudt det et eneste øjeblik. Fra den første telefonsamtale fornemmede jeg straks, at Rikke både er sindsygt dygtig og engageret – og også meget gavmild med sin viden og ideer. Jeg kunne stille dumme spørgsmål, der vidnede om min manglende indsigt i at designe en hjemmeside, og Rikke mødte mig og fik mig til at føle mig tryg i processen.

Vi udvekslede ideer, farver, fotos og design – og Rikke var lynhurtig til at besvare mine mails. I løbet af kort tid kunne Rikke vise mig det første udkast, og jeg blev vildt begejstret, og kort tid efter var siden klar til offentliggørelse. Den er modtaget og rost af alle, der har set den. Rikke har formået at få mine tanker og ideer virkeliggjort på min hjemmeside.

Jeg er meget taknemmelig for Rikkes hjælp og støtte – og jeg giver Rikke 5 kæmpe store stjerner

Karen Skipper

Body SDS terapeut, Bodyinprogress

Jeg fik via forfatter Ane Riel anbefalet Rikke Ekelund til at designe min nye hjemmeside. Det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Rikke gik til opgaven fuld af gode ideer, allerede inden vi havde en aftale på plads – og med en utrolig arbejdsomhed og iver. Resultatet er blevet super flot og med lækre detaljer. For eksempel sendte Rikke en fotograf til Aarhus for at fotografere de høje bygninger, som min hovedperson Rina klatrer på. Det hørte med til det rigtige look, mente Rikke, og jeg er helt enig. Samtidig er siden blevet overskuelig og nem at finde rundt i.

Så hvis du står og mangler en flot og overskuelig webside – som forfatter eller andet – har Rikke Ekelund mine varmeste anbefalinger.

Elsebeth Egholm

Forfatter

Gør det, siger jeg bare.

Du kan trygt indgå aftale med Rikke Ekelund, hvis du overvejer at redesigne eller bygge en helt ny WordPress hjemmeside.

Selv har jeg haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Rikke på et mindre hjemmeside-projekt for en af mine kunder.

Det var en god oplevelse.

Rikke er nem, serviceminded og løsningsorienteret at arbejde sammen med. Hun overholder aftaler og får tingene til at ske. Samtidig deler hun ud af gode råd undervejs i processen.

Mine varmeste anbefalinger herfra.

Jens Adamsen

Ejer og CEO, Victornizer

Det har ikke bare været godt, det har været fuldkommen fantastisk at samarbejde med Rikke, og jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale hende på det varmeste, hvis man er på udkig efter en webdesigner. Eller et godt grin, for den sags skyld.

Jeg selv er forfatter og havde brug for en professionel præsentation på nettet, men det måtte godt være lidt mere end bare en informerende side om mine bøger – der måtte godt være lidt spræl, lidt liv. Det kom der, for Rikke lagde liv og sjæl i at skabe en forrygende flot og indbydende forfatterside, som vi nu høster alverdens roser for.

Samarbejdet har været en sand fornøjelse på flere måder. For det første har Rikke i den grad leveret varen, når det kommer til at hitte på, sætte op, løse problemer, tjekke efter og forklare tingene for en stakkels sjæl, som ikke forstår sig på det tekniske. Hun er hjælpsom, tålmodig, effektiv, dygtig og pligtopfyldende – og så er hun grundlæggende bare møgsympatisk. Og sjov. Hun er virkelig sjov. Manner, vi har haft det skægt gennem hele forløbet.

Sagt på en anden måde: Jeg er fan!

Ane Riel

Forfatter

Tillid, det er en super vigtig del af at give et andet menneske opgaven at designe og udvikle en ny hjemmeside. Rikke har fra første samtale lagt grundstenen til et godt og tillidsfyldt samarbejde!

Jeg har haft en store fornøjelse at samarbejde med Rikke til udvikling af en ny hjemmeside.
Det har været en spændende process lige fra start til slut, og resultatet blev fuldkommen unikt.

Udover en høj faglighed og dygtighed, så arbejder Rikke med en særlig form for nysgerrighed og oprigtig interesse.
Rikke sætter sig ind i ‘hvad – hvem og hvorfor’ hjemmesiden skal henvende sig til, og hvem afsenderen er. Samtidig med, at hun stiller skarpe relevante spørgsmål undervejs, dels for at undgå misforståelser og dels for at få lavet siden så optimal som muligt.

Struktur, kundeservice og kommunikation har været rammen omkring al det kreative arbejde, og på den måde har jeg følt mig i trygge hænder og kan nu glæde mig over det færdige resultatet.

Rikke har mine varmeste anbefalinger til alle der ønsker en dynamisk og spændende hjemmeside. Og jeg glæder mig over, at vores samarbejde skal fortsætte.

Karenmaria Margareth

Brodøse og Iværksætter, Poetical Artist

Rikke hjalp os med at bygge en ny hjemmeside i forbindelse med et strategiskifte i virksomheden. Udgangspunktet var at budskab skulle stå klart og at sitet skulle være tidssvarende og udstråle seriøsitet. Det synes vi er lykkedes i høj grad!

Vi er en konsulentvirksomhed, hvor tid er penge, derfor var det en stor hjælp for os, at Rikke var driver på processen, og at vi kunne fokusere på at levere indhold.

Både processen og slutresultatet har i allerhøjeste grad levet op til forventningerne, og vi kan varmt anbefale Rikke til andre.

Klaus Jacobsen

Ejer og CEO, Billinvo

I forbindelse med et generationsskifte, og branding af nystiftet virksomhed, havde vi brug for både ny visuel identitet og ny hjemmeside. Derfor valgte vi at samarbejde med Rikke Ekelund, og det har været en virkeligt god oplevelse fra start til slut. Rikke har været engageret og professionel hele vejen igennem processen. Hun er dygtig, og finder løsninger på alt – fordi hun brænder for sit fag, og bliver ved med at udvikle sig. Så ud af alle de ønsker vi havde, var der er ikke en eneste ting, som Rikke ikke kunne finde ud af.

Det siger sig selv, at Rikke er enormt vedholdende og ambitiøs. Bare se resultatet. Vi er utroligt glade for vores lækre nye hjemmeside, og vi glæder os til at se hvordan den bliver taget imod derude. Vi er slet ikke i tvivl om at vi også fremover vil bruge Rikke, når vi får brug for opdateringer på hjemmesiden. Rikke Ekelund får vores varmeste anbefalinger. Udover at have et højt professionelt niveau er hun et virkelig behageligt og godt menneske. Ny hjemmeside med Rikke – det kan kun blive godt.

Irina Nystén

Business Development & Communication, Sirius Energy

Rikke Ekelund har designet min hjemmeside til min kunstvirksomhed. Og det har på alle mulige måder været en god oplevelse.

Gennem hele tilblivelsesprocessen har vi haft en fin dialog. Og Rikke har på bedste vis bidraget med sin kreativitet og dygtighed.

Hjemmesiden fremstår professionel og brugbar for enhver. Den er udført præcis som jeg ønskede det – med overholdelse af den aftalte deadline.

Jeg kan kun anbefale Rikke til andre, der måtte have brug for udvikling af en ny hjemmeside.

Line Sinding

Billedkunstner, Line Sinding Kunst

Jeg henviser altid til Rikke, når kunder eller folk i netværket søger webdesign på højt niveau. Rikke har et klart visuelt talent, er super motiveret og så er hun oven i købet rigtig godt selskab.

Esben Bock

Digital Marketing Specialist, Esben Bock ApS

Hos Nordic NeuroSTIM skulle vi have opdateret vores hjemmeside, så den blev mere tidssvarende. Vi havde fået anbefalet Rikke tidligere, i forbindelse med vedligeholdelse af andre websites, og valget var derfor nemt.

Rikke’s første oplæg til vores nye hjemmeside sad lige i skabet. Der er tænkt over placering og kommunikation – og Rikke satte sig ind i produktet og havde gode input og forslag til forbedringer af kommunikationen.

Rikke er super nem at kommunikere med, hun benytter et feed-back værktøj, som gør rettelser meget meget nemt og lynhurtigt.

Jeg vil til enhver tid anbefale Rikke – og vi fortsætter samarbejdet med vedligeholdelse af vores fine nye website www.nordicneurostim.com

Anne Bagger

Administrativ Assistent og Koordinator, Nordic-NeuroSTIM

Rikke hjalp med at oprette et website til mit firma. Hun var velforberedt og professionel, udførte arbejdet lynhurtigt, kvaliteten var god og prisen fair. Undervejs kom hun med gode råd og oplæg omkring design, men lyttede samtidigt til mine ønsker. Jeg er glad for, at jeg valgte at samarbejde med Rikke, og kan varmt anbefale hende til andre.

Emir Mehmedalic

Selvstænding Konsulent, EME Consult

Jeg fik anbefalet Rikke Ekelund til at skabe websitet til N’AGE Academy. Det var et relativt enkelt website rent teknisk, men designet skulle udstråle vores værdier i virksomheden i kombination med at tale til en anden målgruppe.

Rikke løste opgaven ekstremt godt. Tidsplanen holdt (hvilket jeg aldrig har oplevet med andre bureauer), og Rikke demonstrerede en ekstremt fin balance med at få teknik og layout til at gå op i en højere enhed. Samtidigt var prisen rimelig, og der kom ikke alle mulige add ons på løbende.

Resultatet er et website, som vi er utroligt stolte af, og som der teknisk ikke har været bøvl med. De små issues, som vi har oplevet undervejs, er blevet løst med det samme. Jeg vil til enhver tid bruge Rikke igen og kan derfor også give hende mine varmeste anbefalinger.

Sanne Lønskov

CEO & Partner, N'AGE

Jeg har arbejdet sammen med Rikke i fem år i ALK. Rikke er effektiv og får hurtigt ting fra hånden. Hun er interesseret i og tænker over, hvordan ting kan gøres på den mest effektive måde og med den smarteste teknologi.

Blandt Rikkes opgaver i ALK var at designe og opdatere vores HR intranet, hvor hendes kreativitet og evner inden for brugervenligt design kom til udtryk. Sidst, men ikke mindst, er hun en omsorgsfuld kollega med en fantastisk (jysk) humor.

Minje de Lasson

Director, HR Effectiveness & HRIS, ALK

I forbindelse med ny webside har Rikke stået for udvikling, tilpasning, layout, rådgivning vedr. SEO og alt hvad der hører til.

Der er uden tvivl mange der kan lave websider, men den høje service, tilgængelighed, opfølgning og kvalitet som Rikke har tilført kan jeg varmt anbefale.

Trygheden i at kunne overlade opgaven til Rikke, og hun leverer varen og tilfører merværdi i form af høj kvalitetsrådgivning som er relevant, kan ikke købes for penge.

Jeg vil til enhver tid anbefale Rikkes arbejde.

Ulrik Minet

Rådgiver, Best Practice Education

Rikke har hjulpet os med en korrektur- og links-gennemgang af vores website. Det er en opgave, som vi ikke har tid til i dagligdagen, da der er mere end 130 blogindlæg og 40 informationssider. Det giver mig en rigtig god fornemmelse at vide, at en udenforstående person har læst hele vores website igennem og rettet til, der hvor det var nødvendigt.

Jeg kan klart anbefale Rikke til dig, der har brug for en person, som kan tage ansvaret for nogle af dine administrative opgaver, så du kan fokusere på det du er god til og brænder for.

Rikke brænder for det hun gør, hun er meget grundig, har masser af energi og en fornøjelse at arbejde sammen med.

Eva Sachse

LinkedIn Expert and Trainer, Social Selling Company

Rikke har været en drøm at arbejde sammen med for at fremstille N’AGE ACADEMY’s hjemmeside. Hun er dedikeret, effektiv og har en god æstetisk sans. Hun har levet et fantastisk smukt, stilrent og brugervendlig produkt som både vi og vores ansøgere er rigtig glade for. Mange tak Rikke!

Anette Veidung

Marketing & Business Devopment Manager, N'AGE

 Har du lyst til at skrive en anmeldelse?

Hvis du har haft en god oplevelse med min leverance, vil jeg gerne høre om det.
Det vil ikke alene glæde mig, men det vil også hjælpe mig med at få nye kunder.