Referencer – det siger andre

I mit professionelle virke er jeg ingenting uden tilfredse kunder. Det er mine kunder, der anbefaler mig til andre og sikrer mig opgaver. Både af den grund, og fordi jeg elsker at hjælpe andre mennesker og at se, at jeg gør en positiv forskel for dem, er jeg afhængig af tilfredse kunder. Nogle af mine kunder og tidlige samarbejdspartnere har her fortalt lidt om, hvordan det har været at arbejde sammen med mig, og hvorfor de vil anbefale, at du også gør det.

Rikke hjalp os med at bygge en ny hjemmeside i forbindelse med et strategiskifte i virksomheden. Udgangspunktet var at budskab skulle stå klart og at sitet skulle være tidssvarende og udstråle seriøsitet. Det synes vi er lykkedes i høj grad!

Vi er en konsulentvirksomhed, hvor tid er penge, derfor var det en stor hjælp for os, at Rikke var driver på processen, og at vi kunne fokusere på at levere indhold.

Både processen og slutresultatet har i allerhøjeste grad levet op til forventningerne, og vi kan varmt anbefale Rikke til andre.

Klaus Jacobsen

Ejer og CEO, Billinvo

Rikke Ekelund har designet min hjemmeside til min kunstvirksomhed. Og det har på alle mulige måder været en god oplevelse.

Gennem hele tilblivelsesprocessen har vi haft en fin dialog. Og Rikke har på bedste vis bidraget med sin kreativitet og dygtighed.

Hjemmesiden fremstår professionel og brugbar for enhver. Den er udført præcis som jeg ønskede det – med overholdelse af den aftalte deadline.

Jeg kan kun anbefale Rikke til andre, der måtte have brug for udvikling af en ny hjemmeside.

Line Sinding

Billedkunstner, Line Sinding Kunst

Rikke har hjulpet os med en korrektur- og links-gennemgang af vores website. Det er en opgave, som vi ikke har tid til i dagligdagen, da der er mere end 130 blogindlæg og 40 informationssider. Det giver mig en rigtig god fornemmelse at vide, at en udenforstående person har læst hele vores website igennem og rettet til, der hvor det var nødvendigt.

Jeg kan klart anbefale Rikke til dig, der har brug for en person, som kan tage ansvaret for nogle af dine administrative opgaver, så du kan fokusere på det du er god til og brænder for.

Rikke brænder for det hun gør, hun er meget grundig, har masser af energi og en fornøjelse at arbejde sammen med.

Eva Sachse

LinkedIn Expert and Trainer, Social Selling Company

Jeg har arbejdet sammen med Rikke i fem år i ALK. Rikke er effektiv og får hurtigt ting fra hånden. Hun er interesseret i og tænker over, hvordan ting kan gøres på den mest effektive måde og med den smarteste teknologi.

Blandt Rikkes opgaver i ALK var at designe og opdatere vores HR intranet, hvor hendes kreativitet og evner inden for brugervenligt design kom til udtryk. Sidst, men ikke mindst, er hun en omsorgsfuld kollega med en fantastisk (jysk) humor.

Minje de Lasson

Director, HR Effectiveness & HRIS, ALK

I forbindelse med ny webside har Rikke stået for udvikling, tilpasning, layout, rådgivning vedr. SEO og alt hvad der hører til.

Der er uden tvivl mange der kan lave websider, men den høje service, tilgængelighed, opfølgning og kvalitet som Rikke har tilført kan jeg varmt anbefale.

Trygheden i at kunne overlade opgaven til Rikke, og hun leverer varen og tilfører merværdi i form af høj kvalitetsrådgivning som er relevant, kan ikke købes for penge.

Jeg vil til enhver tid anbefale Rikkes arbejde.

Ulrik Minet

Rådgiver, Best Practice Education

Jeg har arbejdet med Rikke de sidste to år siden jeg startede i ALK. Rikke er er SME (produktekspert) for HR SAP-løsningen, for hvilken hun var ansvarlig for at bygge bro mellem HR og IT. Da Rikke har en ekspertise i MS SharePoint og Office-pakken, har jeg fået assistance fra hende, når jeg har haft problemer med min SharePoint-side.

Med sine færdigheder indenfor digital kommunikation og internet trives hun kompetent som proceskoordinator, der systematiserer data og oplysninger, der skal deles for at optimere arbejdsprocesser i organisationen.

Rikke deltog i implementeringen af Workday. Ligesom hun og er dygtig til SharePoint, OneNote og andre værktøjer, hvor hun er en superbruger, har hendes rolle i koordineringen af HR-processer tilføjet strategisk værdi til medarbejdernes produktivitet.

Kim Klarskov Sjælland

Senior Category Manager, ALK

Rikke tilbød sin hjælp, da jeg skulle i gang med at lave min hjemmeside. Hun har været effektiv og professionel. Hver gang jeg blev usikker på noget, sørgede Rikke for et dobbelt tjek. Rikke har på bedste vis imødekommet mine ønsker og behov, for at bruge hendes egne ord, ”mit succeskriterie er, at du bliver tilfreds”.

Rikke får mine bedste anbefalinger med på vejen, hun er lydhør, seriøs, og holder hvad hun lover og hendes ambition er at tilfredsstille dit behov.

Elise Haavik

Eksamineret Psykoterapeut, Elise Terapi

Jeg kender Rikke som en god samarbejdspartner, og kan kun sige at det altid har været en fornøjelse at arbejde med hende. Rikke er dygtig og engageret i sit arbejde, og er altid klar til at hjælpe dig, selv med spørgsmål, der ikke lige vedrører hendes område. Hun har en professionel holdning til sit arbejde.

Rikke er en meget serviceminded medarbejder, som altid stiller sig selv og sin arbejdskraft til rådighed. Rikke må være en drøm af en medarbejder, og jeg vil se frem til muligheden for igen at arbejde sammen med Rikke – enten som kollega, eller som partner. Jeg vil til enhver tid selv ansætte Rikke, hvis jeg stod og manglede en begavet og hjertevarm ny medarbejder.

Knud Hroar Simonsen

HR Specialist, Danske Bank

De får hjælp af mig

Bliv inspireret!

Vidste du?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om din hjemmeside.

Copyright 2018 Rikke Ekelund

Pin It on Pinterest