A little bit of spotlight x 4

Jeg er stolt og beæret over, at forfatter Ane Riels hjemmeside, som jeg har kreeret, er blevet fremhævet i to bedste-webdesign-artikler inden for en måned.

læs mere

10 nyttige tastaturgenveje til Google Chrome

Arbejder du med Google Chrome som et af dine primære værktøjer? Hvis du ikke allerede har lært at bruge genvejstaste, er du mindre effektiv i dit arbejde. Lær nogle af dem nu. Start med de vigtigste her og få inspiration til flere.

læs mere

7 grunde til at din hjemmeside skal have en kontaktformular

Plejer du at synes, at kontaktformularer på hjemmesider er unødvendige? Eller er du i tvivl om, din hjemmeside skal have en kontaktformular? I denne artikel får du 7 grunde til, at din hjemmeside (selvfølgelig) skal have mindst en kontaktformular. Det handler mest om brugervenlighed og effektivitet. Læs det her.

læs mere

Sådan får du pæne hjemmeside-links på Facebook

Ser det underligt ud, når du deler et link fra din WordPress-hjemmeside på Facebook? Måske mangler der et billede, måske vises et helt forkert billede, eller måske vises en del af dit logo. Det er der råd for. Dette blogindlæg forklarer, hvordan du bestemmer, hvilket billede, titel og beskrivelse, der skal vises.

læs mere

Google viser længere uddrag af din hjemmeside i søgeresultater

I december 2017 begyndte Google at vise op til 320 tegn lange uddrag (metabeskrivelser) i søgeresultaterne. Læs her hvad det betyder for dig som hjemmesideejer, og hvad ud kan gøre ved det for at få størst mulig indflydelse på, hvad Google viser dem, der søger på dine søgeord. Hvis du lader stå til, risikerer du at Google tager kontrollen over, hvad der bliver vist.

læs mere

5 ting du skal gøre, før du hyrer en webdesigner

Når du skal have en ny hjemmeside, og planlægger at sætte en webdesigner til at gøre den smuk og brugervenlig, er der lige et par ting, du bør få styr på først. Her får du fem gode råd til ting, du bør gøre, før du finder din designer – inklusive råd til, hvordan du finder den rette person til jobbet.

læs mere

Snyder du dig selv for at blive fundet i lokale søgninger?

Bliver dit firma vist på side et, når potentielle kunder Googler kombinationen af din profession og dit bynavn? Det lader til, at alt for mange ikke har fundet fidusen. Derfor er der stadig plads til dit firmanavn, hvis du gør en målrettet indsats. Få mine 7 konkrete råd til, hvad du skal gøre.

læs mere

Sådan kommer du i gang med OneNote

Er du træt af at lede alle mulige steder efter de ting, du gerne vil kunne huske? Så se her, hvordan du kan bruge OneNote til at få styr på ALT, det du skal huske. Med OneNote er det slut med at lede i mails, notesbøger, på opslagstavler, i filer og på små gule sedler.

læs mere

Her er mit ”why”

Da jeg sommeren 2016 mistede mit trygge lønmodtagerjob, besluttede jeg, at det var tid til et radikalt skift i mit liv. Jeg ville arbejde mere med de ting, jeg brænder for. Jeg ville gøre min passion til min profession.

læs mere

Pin It on Pinterest