Blog
Gratis tips om best practice til din hjemmeside & online markedsføring
E-mail marketing med MailPoet WordPress nyhedsbrev-plugin: Den ultimative guide
Vil du optimere din e-mail marketing direkte i WordPress? MailPoet er et kraftfuldt nyhedsbrev-plugin, der gør det nemt at sende professionelle e-mails. Læs min guide og lær, hvordan du opsætter MailPoet.
Husk at opdatere dine side- og SEO-titler til det nye år
Står der 2022 i dine SEO-titler på Google, når kalenderen siger 2023, virker dit indhold outdated, og din potentielle drømmekunde klikker højst sandsynligt på konkurrentens link i stedet for dit.
Hvorfor virker din kontaktformular ikke? Lad os løse mysteriet om WordPress og mailproblemer
Få din WordPress kontaktformular til at virke igen med vores guide til SMTP-opsætning. Lær at fejlfinde og løse almindelige mailproblemer på din hjemmeside.
Hvad er et domænenavn, og hvorfor du (og ikke din udvikler) bør eje dit
Introduktion Har du nogensinde overvejet, hvem der ejer dit domænenavn? Det er et af de vigtigste elementer af din online tilstedeværelse, men alligevel overlader mange det til deres udvikler eller webbureau at købe og administrere. Men her er sagen: Det kan have...
Søgemaskineparat hjemmeside: En guide til teknisk SEO med anbefalinger af WordPress-plugins
For at gøre din hjemmeside søgemaskineparat, er det vigtigt at optimere tekniske elementer som sitemap, metadata, hastighed, mobilvenlighed og URL-struktur. Brug populære WordPress-plugins som Yoast SEO og WP Rocket for at forbedre din SEO og placering på Google.
Sådan laver du en søgeordsanalyse til din hjemmeside
En søgeordsanalyse er nøglen til at optimere din hjemmeside og tiltrække de rette besøgende. Lær, hvordan du vælger de rigtige søgeord, analyserer konkurrenter, og optimerer dit indhold for bedre synlighed på Google.
Hvorfor dine e-mails ikke bliver leveret – eller lander i spam
Når dine mails ikke frem til modtagerne, eller havner de i bedste fald i spam, kan det skyldes nyere retningslinjer fra modtagernes mailudbydere som fx. Gmail.
Hvad er en fremtidssikret hjemmeside?
Fremtidssikring af din hjemmeside med WordPress For nylig nævnte en kunde for mig, at et webbureau havde forsøgt at fastholde hende ved at sige, at hendes hjemmeside ville være fremtidssikret, hvis hun blev hos dem. Det fik mig til at tænke på, hvad de mon mente med...
Mit første ægte CSR-projekt – hjemmeside til skole for fattige børn i Ghana
I maj 2024 leverede jeg hjemmeside nr. 80, siden jeg startede min webdesignforretning i 2017. Nr. 80 blev samtidig mit første velgørenhedsprojekt – altså en donation til kristen organisation, der driver en skole for fattige børn i Ghana.
Lokal SEO – Bliv de lokale kunders førstevalg, når de går på nettet efter en lokal ydelse eller produkt
Gennem et case-studie viser jeg, hvordan korrekt lokal SEO kan forbedre din Google-placering, tiltrække kunder og overgå konkurrenterne. Indlægget tilbyder konkrete tips til at optimere din online tilstedeværelse.
Effektiv håndtering af brugerroller og tilladelser i WordPress
“Effektiv håndtering af brugerroller og tilladelser i WordPress er afgørende for sikkerhed og teamstyring. Lær om de seks brugerroller og brug af plugins til tilpasning.”
Evaluer din hjemmeside i 5 trin
Hvad siger din hjemmeside om dig? Er dette spørgsmål svært at besvare, eller hvis du ikke er sikker på, om du selv kan lide svaret, så er her en hurtig guide til, hvordan du kan evaluere din hjemmeside.
6 best practices, som alle WordPress-ejere bør kende
I denne artikel har jeg har sammensat nogle af de vigtigste praktiske tips til dig, der ønsker at sikre, at din hjemmeside forbliver lige så hurtigt og problemfri som den dag, det blev leveret.
WordPress vs. Squarespace, Wix og Webflow – et overblik
Overvejer du at oprette en hjemmeside, har du sandsynligvis stødt på de fire mest populære platforme: WordPress, Squarespace, Wix og Webflow. Men hvad er forskellen mellem dem, og hvilken platform er mon bedst for dig?
Natteskræk – hvad er det, og hvordan du får det til at gå over?
Artiklen her falder uden for de gængse emner på denne blog. Jeg gør undtagelsen for at dele min metode til at guide et barn ud af et natteskræksanfald. Min egen søn led af natteskræk (night terror) fra 2 til 12 år. Det var voldsomt - altså...
Har du lyst til at dele din oplevelse?
Har du haft glæde af min blog? Din feedback betyder meget for mig!
En anmeldelse fra dig hjælper ikke kun mig, men også andre, der søger inspiration og viden.