Hvad koster en pro­fe­s­sionel hjemme­side?

Prisen på en professionel hjemmeside kan variere meget. Der er mange faktorer, der påvirker prisen generelt – og for den enkelte hjemmeside.

Faktorer der påvirker

En hjemmesides pris:

Webproducentens…

  • tekniske/designmæssige kompetenceniveau
  • viden om  og interesse for SEO, design, konvertering og branding
  • kundetilfredshed

Funktioner på sitet…

  • Blog
  • Sprogversionering
  • Shop
  • Medlemsfunktion
  • Antal sider

Det ønskede niveau af lækkerhed (hvor ”skræddersyet”, skal designet være)

Ønskes hjælp  til skrivning af tekster og at finde/få taget billeder

Hvad koster en professionel hjemmeside?
Hjemmesidepriser - viser et forsidelayout af en hjemmeside

Hvad koster en hjemmeside her?

Over dit budget – men alle pengene værd

Gennemarbejdet designet WordPress-hjemmeside, som tiltrækker flere kunder og fremstiller din virksomhed som markedets bedste alternativ

Leder du efter en hjemmesideløsning med et professsionelt og tilpasset webdesign?

Hos mig får du et kompromisløst designet website med alle de undersider, du skal bruge, evt. blogfunktion og andre indholdstyper, hvor alt er pakket ind i et lækkert design, som du kan være stolt af.

Prisen på en hjemmeside, der kommer til skaffe dig flere ideelle kunder – inkl. alt ovennævnte og op til 5 sider, vil typisk ligge på:

19.000,- kr. ex. moms.

Hvorfor er det ikke dyrt? Det er det ikke fordi:

  • Hjemmesiden bliver bygget på et gennemprøvet setup af best practices for WordPress og SEO
  • Jeg bruger 20 – 30 timer på dit projekt

Ved levering får du adgang til udførlige guides til vedligeholdelse og backup, hvis du ønsker at stå for dette selv.

Løsningen passer til dig, som forstår og har råd til værdien af godt håndværk.

Produktionstid: 2-3 (oftest 2) uger.

Var det ikke det, du skulle bruge?

Hvis du sidder med et hjemmesidebehov, som ikke svarer til det, jeg beskriver herover, så skriv mig en mail og fortæl, hvad du skal bruge: Hvor mange sider, hvad skal niveauet være, hvad skal hjemmesiden kunne*. Læs evt. min guide til, hvad du skal vide og forberede, før du kontakter en webdesigner, så er du godt klædt på.

* Jeg laver ikke shops, medlemssider og lignende avancerede løsninger.

Bliv inspireret

Hvad koster en hjemmeside om året?

 

Mit svar på spørgsmålet her tager udgangspunkt i en almindelig informationshjemmeside uden betalingsløsninger, og priserne er uden moms.

Et .dk-domæne (hjemmesidens www-adresse) koster ca. 50 kr. om året.

Din hjemmeside skal have et sted at bo. I branchen kalder vi det ‘hosting’ –  du kender det måske som ‘webhotel’. Du kan købe WordPress-hosting fra omkring 800 kr. om året. Hvis du samarbejder med mig, guider jeg dig.

Pas på med billigere webhoteller, som i værste fald kan koste dig dyrt i form af nedetid, langsom indlæsningshastighed af dine sider og fejl på dit website. Pris og kvalitet (herunder service effektivitet og oppetid) følges godt ad i denne branche.

En hjemmeside skal passes. Der skal foretages vigtige opdateringer, tages backup og sikkerheden skal monitoreres. Gider du ikke selv stå for det, kan du betale dig fra tjansen. Jeg tager 450 kr. om måneden for en WordPress serviceaftale – hvilket løber op i 5.400 kr. om året.

Vær påpasselig med “gode” hjemmesidetilbud

Der findes bureauer, der kører en forretningsmodel, som går ud på, at de udvikler hjemmesiden ekstremt billigt. Til gengæld koster driften mellem ca. 10.000 og 20.000 kr. om året. De kan have en lang opsigelsesperiode, og du får ikke selv lov til at foretage opdateringer og ændringer af indhold.

Billig hjemmeside?

Som webproducent lægger jeg vægt på, at dit website bliver bygget, så det teknisk set fungerer godt og er søgemaskinevenligt. Jeg bringer al min viden om SEO, design, brugervenlighed og konverteringsoptimering i spil – og jeg udfordrer dig, når jeg ser dig tage valg, som er uhensigtsmæssige i forhold til disse parametre.

Det er vigtigt for mig at levere et produkt til dig, som nemt kan tjene sig selv hjem  – og som du kan være stolt af. Jeg arbejder med høj faglig stolthed, og kan derfor ikke hjælpe dig med en billig hjemmeside.

Mit prisniveau ligger ikke helt i den lave ende, hvor naboens søn og (måske) visse bureauer og individer roder rundt. Til gengæld ser jeg ofte eksempler på hjemmesider, der er lavet af bureauer, og som koster mindst fire gange så meget, som jeg ville tage for et tilsvarende produkt.

Min timepris er 1000,- kr.

Jeg er parat til at høre om dit projekt

Vil du også have en knivskarp hjemmeside, så skriv og fortæl mig noget mere.

Det koster ikke noget at spørge.

FAQ

K
L

Hvad koster en hjemmeside?

Du kan finde udbydere, der vil bygge en hjemmeside til dig for under 8.000 kr.

K
L

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Du kan ikke købe en hjemmeside for 8.000 kr. hos mig.

Jeg vægter kvalitet højt og vil kun levere en hjemmeside, som jeg ved vil skabe værdi for dig, og det koster tid, dedikation, viden og erfaring.

Hos mig koster en hjemmeside fra kr. 19.000 ex. moms.

K
L

Hvilke driftsomkostninger er der ved en hjemmeside?

Du skal som minimum bruge hosting (webhotel) til din hjemmeside. Du kan finde meget billig hosting. Til en informationshjemmeside kan du finde hosting af god kvalitet til 55 kr./md.

Du skal også betale for at have et domæne. Et .dk-domæne koster 60 kr. om året.

Hjemmesiden skal også vedligeholdes (dagligt, hvis du spørger mig), og det koster tid. Alternativt kan du købe et WordPress Serviceabonnement for (450 kr./md. hos mig).

Mange webbureauer sælger hjemmesider på abonnement, og det kan koste flere tusinde kr./md. Så være varsom og læs ALT med småt, før du indgår den type aftale.

Hvis din hjemmeside skal overleve på Google, må den ikke ligge helt død hen. Du skal løbende forsyne den med nyt indhold eller opdatere det eksisterende. Og det er der også omkostninger forbundet med. Det kræver tid, teknisk viden og æstetisk sans.

Jeg tager 1000 kr. ex. moms i timen for at opdatere din Divi-hjemmeside.

K
L

Hvad koster en hjemmeside om måneden?

Du skal bruge hosting (webhotel) til din hjemmeside. Det kan du få for ca. 55 kr./md. for en almindelig informationshjemmeside.

Din hjemmeside skal også vedligeholdes (software opdateres og efterfølgende testes).

Det er en omkostning i din tid.

Du kan også betale dig fra det. Hos mig koster et vedligeholdelsesabonnement 450 kr./md.