Divi

WordPress hjemmeside med Divi

Divi builder
Divi indstillinger
Divi tekstmodul

ER DU STUCK MED DIVI?

Få hjælp til Divi fra Elegant Themes

Divi Builder / Divi Theme har været mit primære værktøj dagligt i snart fire år. Den første hjemmeside jeg byggede, blev bygget med Divi. Jeg har været været lykkelig for det valg lige siden. Der er næsten ingen grænser for den kreative frihed, jeg har, når jeg arbejder med Divi. Men jeg har også oplevet, at de mange muligheder kan være kilde til stor frustration. 

Med den mange tusinde timers arbejde i Divi, er jeg efterhånden ved at have et godt tag på Divi som værktøj. Se bare her, hvad jeg har bygget med Divi. 

Jeg er klar til at hjælpe dig, hvis du er kørt fast i et Divi-projekt, eller lige har fundet ud af, at det du har bygget i Divi, ser herrens ud på små skærme.

 

Divi-spidskompetencer

Ok, Rikke hvad kan du så hjælpe mig med, spørger du måske. Her er et par eksempler.

N

Hero-sektion

Spiller din hero-sektion ikke? Er der bøvl med kompositionen og kan du ikke få baggrundsbilledet til at fungere (især på forskellige skærmstørrelser). Eller måske kan du ikke opnå den specifikke effekt, du har set på en anden hjemmeside. Ja, det kan jeg hjælpe med.

N

Mobiltilpasning

At få en Divi-side til at spille 100% på alle skærmstørrelser er en diciplin, der kræver erfaring. Jeg bruger mange timer på at tilpasse mine designs til mobil. Så ja. Det kan jeg også hjælpe med.

N

Makeover

Har du købt for billigt, eller selv prøvet men ikke kommet i mål med et Divi-design, så tjek mine Divi makeovers ud.

N

Teknisk gennemgang på Dansk

Nogle gange har man bare brug for en gennemgang på Dansk. Jeg kender Divi og Divi byggeren som min egen bukselomme. Så ja. Det kan jeg hjælpe med (på jysk).

N

Skabeloner i til blog, header, footer osv...

Som webdesigner er jeg PJATTET med Divi’s Theme Builder. Med den kan kan jeg pakke dine blogindlæg ind i et smukt layout. Det kan jeg også hjælpe med.

N

Landingsside

Skal du bruge en smuk og effektiv landingsside, kan jeg 100 p levere dette. Spørg gerne for reference.

Divi mobil tilpasning - responsivt design

Skal jeg hjælpe dig videre med Divi?

På udkig efter et dansk Divi bureau? Mindre kan gøre det. Som Divi-specialist kan jeg hjælpe dig videre.

Skriv og fortæl mig noget mere.

PS: Jeg kan ikke hjælpe med shop-relaterede spørgsmål.