Persondata- og cookiepolitik

Generelt

Dine personoplysninger behandles altid forsvarligt, sikkert og i overensstemmelse med lovgivningen, uanset om jeg har modtaget oplysningerne fra dig eller tredjemand.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website, indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du

  • tilmelder dig mit nyhedsbrev (se mere i afsnittet om nyhedsbrev)
  • kommenterer på min blog
  • tilmelder dig notifikationer på blog-kommentarer
  • skriver til mig via kontakformularen eller e-mail

i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Dine personoplysninger behandles altid forsvarligt, sikkert og fortroligt hos mig og mine underleverandører. Jeg opbevarer dine personoplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter.

Hjemmesiden er SSL-krypteret, hvilket er den højst mulige sikkerhed på internettet. Jeg kan, ligesom alle andre, desværre ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet herunder min kontaktformular og tilmelding til nyhedsbrev, da der altid er risiko for, at uberettigede tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes elektronisk, men mine sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres og opdateres løbende for at sikre, at dine personoplysninger fortsat håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder.

Herudover har jeg truffet en række øvrige tekniske og administrative foranstaltninger for at sikre dine personoplysninger.

 

Nyhedsbrev

Jeg anvender e-mail-tjenesten Mail Poet til mit nyhedsbrev. De personoplysninger, du afgiver, når du tilmelder dig nyhedsbrevet, hostes på min egen WordPress-installation og således ikke hos tredjepart. Jeg opbevarer:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse

Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet. Herefter vil jeg slette dine oplysninger inden for 14 dage. Kontakt mig på rikke@rikkeekelund.dk, hvis du ønsker, at jeg gør det med det samme.

Statistik og analyse

Mit nyhedsbrev indeholder “web beacons”, som er små gennemsigtige billedfiler, der ved hjælp af Mail Poet tillader mig at analysere, om mine mails bliver åbnet.

Afmelding og tilbagetrækning af samtykke

Du kan til en hver tid tilbagekalde samtykke ang. nyhedsbrevet  på denne side: her.

Hvert nyhedsbrev indeholder i slutningen et link til afmelding af nyhedsbrevet, der giver dig mulighed for at afmelde dig (tilbagetrække samtykke).

Du kan også maile rikke@rikkeekelund.dk for at opdatere din e-mailadresse, eller for at anmode om, at jeg sletter dit navn og din e-mailadresse.

Datasikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Cookies

Websitet bruger alene teknisk nødvendige cookies. En teknisk cookie sørger for, at hjemmesiden fungerer. Fordi jeg kun anvender teknisk nødvendige cookies, skal du ikke give samtykke til brugen af disse.

I perioder, hvor der kommer mange spam-kommentarer, aktiverer jeg disse funktionelle cookies, som ikke gemmer data eksternt:

apbct_cookies_test – Сookie til validering af andre cookies, så de ikke kan efterlignet. Denne cookie udløber, når vinduet browser.vinduet lukkes.

apbct_* – Gruppe af cookies, der indstilles fra backend og indeholder oplysninger om den aktuelle bruger. Denne cookie udløber, når vinduet browser.vinduet lukkes.

ct_* – Gruppe af cookies, der bruges til lagring af dynamiske variabler fra browseren. Denne cookie udløber, når vinduet browser.vinduet lukkes.

ct_sfw_* – Gruppe af cookies, der bruges til vores SpamFireWall-teknologi. Denne cookie udløber, når vinduet browser.vinduet lukkes.

ct_sfw_pass_key beskytter mod spam. Denne cookie udløber efter 30 dage.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: rikke@rikkeekelund.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger

Kontaktperson: Rikke Ekelund Adresse: Storevang 50, 3460 Birkerød CVR: 38528718 Telefonnr.: 26242576 Mail: rikke@rikkeekelund.dk Website: https://rikkeekelund.dk

Se også mine forretningsbetingelser