Webdesign nominering

A little bit of spotlight x 4

by | dec 27, 2018 | Nyheder

Hver måned udstiller Elegant Themes de bedste hjemmesider, der nomineres af deres brugere og skabt med deres tema/sidebygger, Divi. I december 2018 blev forfatter Ane Riels hjemmeside vist på denne top 10.

Ane Riels hjemmeside featured på Elegant Theme's blog 

Update januar 2019 – Endnu en feature

Vi har opnået endnu en omtale i artiklen 22 Divi Theme Examples 2018  fra Divi Cake, som er en online markedsplads for Divi-produkter.

 

22 amazing divi theme 

Update april 2019

Ane Reiels hjemmeside er nu også fremhævet i en artikel hos Divi Cake for den fine vertikale menu i artiklen “10 Amazing Divi Menu Styles“: 

Webdesign rost for den fine vertikale menu

Det er noget, jeg er meget stolt og beæret over, fordi det er MIIIIG, der har kreeret Ane Riels hjemmeside i samarbejde med Ane.

Jeg kan i øvrigt varmt anbefale dig at læse Anes romaner ’Harpiks’ og ’Slagteren i Liseleje’. Jeg lover, at du ikke bliver skuffet. Ane er en af Danmarks dygtigste forfattere. Hendes roman Harpiks kommer som film på Zentropa i 2020, og har skuespillere som Sofie Gråbøl og Ghita Nørby på rollelisten. Jeg kan næsten ikke vente – ej heller på hendes næste roman, som jeg glæder mig som et lille barn til at læse!

Update juni 2019

Så modtog  Ane og jeg endu et kudous for hjemmesiden. Denne gang er det WebresourcesDepot’s blog, der roser Ane Riels hjemmeside. Jeg er pavestolt!

featured on webresourcesdepot