Sådan laver du et link til oprettelse af Google-anmeldelse

af | Online Markedsføring

Anmeldelser på Google (Google My Business) kommer sjældent af sig selv. Jeg har i lang tid været for genert til at spørge mine kunder om en af slagsen. Som freelance webdesigner  har jeg kun gjort en enkelt gang, hvor kunden gladeligt skrev en fantastisk anmeldelse på Google. Måske var den for god. For Google slettede den, og jeg fik aldrig en forklaring på, hvorfor de gjorde det. Jeg har besluttet, at den ene anmeldelse, jeg har tilbage nu, skal til at have selskab af flere. Derfor har jeg undersøgt, hvordan jeg opretter et link, som mine kunder kan klikke på for at komme direkte til ”skriv anmeldelse” inde på min Google My Business-konto.

Hvordan linker man direkte* til Google-anmeldelse?

 1. På Google.dk søger du på dit virksomhedsnavn. Når du bruger en computer, skal din Google My Business-konto helst dukke op i højre side af resultatbilledet.Sådan opretter man et link til skriv Google-anmeldelse - 1. søg efter din virksomhed på Google
 2. Klik på linket til Google-anmeldelserne (hvis der ingen anmeldelser er endnu, klikker du på ”Be the first to review”Hvordan man laver et link til Google anmeldelse
 3. Marker og kopier hele URL’en i browserens adresselinje. Det er en meget lang URL, så forkort den evt. med en URL-forkorter som f.eks. bit.lySådan opretter man et link til skriv Google-anmeldelse - 3. Marker og kopier URL'en

Nu har du det link som du kan give dine kunder, når du beder dem om at skrive en anmeldelse. Du kan sende det i e-mails, lægge det på din hjemmeside eller i din autosignatur.

*Det eneste trælse ved det her er, at når man åbner linket fra en mobiltelefon – så åbner det kun Google My Business-kontoen og ikke anmeldelses-pop-up’en. Den udfordring kender jeg ikke en løsning på. Hvis du gør, må du meget gerne skrive om det i kommentaren.

Hvordan linker man til sine Google-anmeldelser?

Hvis du også gerne vil have et link til at vise dine eksisterende anmeldelser, skal du blot markere og kopiere URL’en fra punkt 2 ovenfor. Det er også meget langt og trænger derfor også til en tur i en URL-forkorter.

Sæt i gang

Rigtig god abejdslyst med at forbedre din hjemmesides sikkerhed. Du er velkommen til at skrive en kommentar, hvis du har spørgsmål til artiklen.

De allerbedste hilsner

PS: Nu vi er ved det – hvis du har lyst til at hjælpe mig ved at skrive en god anmeldelse på Google, kan du gøre det her.

LÆS OGSÅ OM…

Kom med på nyhedsbrevet og modtag
Den ultimative hjemmesideguide

Nå dine hjemmeside-KPI'er/performance-mål i år

R

23 sider tætpakket med håndgribelige tips og værktøjer til den eksisterende hjemmeside og projekt ny-hjemmeside.

R

Sådan kvalitetssikrer du den eksisterende hjemmeside.

R

Ny hjemmeside - sådan gør du.

Ebog vist på en Ipad
Rikke Ekelund

Skribent

Artiklen her er skrevet af mig. Jeg hedder Rikke Ekelund, og det er primært mig, der skriver her på bloggen. Til dagligt arbejder jeg som freelance webdesigner med at bygge hjemmesider til mine kunder, som jeg også hjælper med drift og support.

5 Kommentarer

 1. Kim Pedersen

  Nede i bunden klikker du på bidrag,kan ikke sende billede her,men når du kikker på bidrag er der en mulighed der hedder skriv anmeldelse.

  Svar
  • Rikke Ekelund

   Hej Kim

   Var det et spørgsmål, så må du gerne lige prøve at omformulere det. Jeg forstår det nemlig umiddelbart ikke.

   Vh Rikke

   Svar
 2. T. M.

  Løsning på det trælse problem, så linket også på en mobil åbner anmeldelses pop-up’en:

  Linket til mobilversionen af hjemmesiden laves på mobilen i stedet for på en pc/mac.
  Når anmeldelses pop-up’en er fremme på mobilen deles linket til egen sms eller mail. Herefter bruges tinyurl.com til at lave linket kort. (Virker på mobilen på både google app’en samt i normal mobil-browser).

  Dvs., at der ialt skal laves 2 link.
  Et link på pc/mac, der skal bruges på normal pc-hjemmeside samt et link på en mobil, der skal bruges i hjemmesidens mobil-version.
  mvh T.

  Svar
  • Rikke Ekelund

   Hej T

   Tusind tak for problemknusning! Det vil jeg snarest afprøve og opdatere med.

   Ha’ en fantastisk fredag!

   Bedste hilsner
   Rikke

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs også…

Evaluer din hjemmeside i 5 trin

Evaluer din hjemmeside i 5 trin

Hvad siger din hjemmeside om dig? Hvis dette spørgsmål er svært at besvare, eller hvis du ikke er sikker på, om du selv kan lide svaret, så er her en hurtig guide til, hvordan du kan evaluere din hjemmeside. Hvis den eneste indtryk en person havde af dig eller din...

6 best practices, som alle WordPress-ejere bør kende

6 best practices, som alle WordPress-ejere bør kende

Websites har brug for regelmæssig vedligeholdelse, pleje og opmærksomhed for at sikre, at de forbliver i topform og fortsætter tilføre din virksomhed værdi. En god WordPress-vedligeholdsaftale varetager den daglige vedligeholdelse af din hjemmeside for dig, men som...

WordPress vs. Squarespace, Wix og Webflow – et overblik

WordPress vs. Squarespace, Wix og Webflow – et overblik

Hvis du overvejer at oprette en hjemmeside, har du sandsynligvis stødt på de fire mest populære platforme: WordPress, Squarespace, Wix og Webflow. Men hvad er forskellen mellem dem, og hvilken platform er bedst for dig? I denne artikel vil jeg se nærmere på hver...