Løsning på Surface Laptop manglende indstilling til 3400×1440 opløsning ved brug af LG 35WN75C-B ultrawide skærm

af | Annonce, Hardware


20. januar 2020.

Da jeg sluttede min nye LG 35WN75C-B AMD Free Sync ultrawide skærm til min Surface Laptop (1st gen), kunne jeg selv efter mange timers googlen og problemløsning med diverse drivers og kabel-adaptors ikke gemme skærmopløsningen til 3400×1440. Problemet betød, at skærmbillederne blev strakt ud fra 1920 til 3400 px – altså forvrænget og ubrugeligt.

Jeg fik endda at vide, at en ny pc nok var eneste løsning, hvis jeg skulle bruge min nye LG skærm.

Løsningen på Surface Laptop 3400-opløsningsproblemet

Som en sidste krampetrækning spurgte jeg i en IT-support Facebook-gruppe, om der var nogen der havde et bud. Det var der. Der var en venlig sjæl, der foreslog, at jeg købte dette Mini displayport kabel.

Surface Laptop 1 sammen med min nye LG 35WN75C 35 tommer skærm. Problem med 3400x1440 px opløsning løst

Mini displayport-kablet var løsningen

Det lille kabel til 55,- kr. viste sig at være en plug-and-play-løsningen, som jeg ikke havde turdet drømme om. Nu virker min LG 35WN75C-skærm sammen med min højt skattede Surface Laptop, som jeg har tænkt mig, skal have tre år mere hos mig.

Du kan så vidt jeg forstår, løses problemet ikke ved at installation af en LG 35wn75c driver.

Update efter 20 dages brug

Jeg er supergodt tilfreds med min nye LG ultrawide. Billedkvalitet, lyd og farvegengivelse er yderst tilfredsstillende. Samarbejdet mellem skærm og pc kører perfekt ved hjælp af applikationen DisplayFusion, som jeg vil anbefale enhver, der bruger en ultrawide-skærm. Denne app “overtager”  skærmindstiller for styresystemet og giver langt flere indstillingsmuligheder end Windows, som jeg bruger. Ind til videre klarer jeg mig med den gratis version.

De allerbedste hilsner

Kom med på nyhedsbrevet og modtag
Den ultimative hjemmesideguide

Nå dine hjemmeside-KPI'er/performance-mål i år

R

23 sider tætpakket med håndgribelige tips og værktøjer til den eksisterende hjemmeside og projekt ny-hjemmeside.

R

Sådan kvalitetssikrer du den eksisterende hjemmeside.

R

Ny hjemmeside - sådan gør du.

Ebog vist på en Ipad
Rikke Ekelund

Skribent

Artiklen her er skrevet af mig. Jeg hedder Rikke Ekelund, og det er primært mig, der skriver her på bloggen. Til dagligt arbejder jeg som freelance webdesigner med at bygge hjemmesider til mine kunder, som jeg også hjælper med drift og support.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs også…

Evaluer din hjemmeside i 5 trin

Evaluer din hjemmeside i 5 trin

Hvad siger din hjemmeside om dig? Hvis dette spørgsmål er svært at besvare, eller hvis du ikke er sikker på, om du selv kan lide svaret, så er her en hurtig guide til, hvordan du kan evaluere din hjemmeside. Hvis den eneste indtryk en person havde af dig eller din...

6 best practices, som alle WordPress-ejere bør kende

6 best practices, som alle WordPress-ejere bør kende

Websites har brug for regelmæssig vedligeholdelse, pleje og opmærksomhed for at sikre, at de forbliver i topform og fortsætter tilføre din virksomhed værdi. En god WordPress-vedligeholdsaftale varetager den daglige vedligeholdelse af din hjemmeside for dig, men som...

WordPress vs. Squarespace,  Wix og Webflow – et overblik

WordPress vs. Squarespace, Wix og Webflow – et overblik

Hvis du overvejer at oprette en hjemmeside, har du sandsynligvis stødt på de fire mest populære platforme: WordPress, Squarespace, Wix og Webflow. Men hvad er forskellen mellem dem, og hvilken platform er bedst for dig? I denne artikel vil jeg se nærmere på hver...