Hjælp til hjemmeside

TID ER

PENGE

Vil du gerne have hjælp til din hjemmesidedrift eller dit hjemmesideprojekt? Jeg tilbyder jeg en række ydelser, du kan have glæde af i forbindelse med dit hjemmesideprojekt eller driften og udviklingen af din WordPress-hjemmeside.

WEBSITTER SERVICE

OG SUPPORT

Hjælp til det, du bare ikke når

Det er fast arbejde at drive en hjemmeside. Det er vigtigt for sikkerheden at WordPress, tema og plugins altid er opdaterede.

Back-up er afgørende for, at du kan genskabe din hjemmeside, hvis du bliver hacket.

Har du ikke selv ressourcerne til at få arbejdet gjort, kan du overlade opgaverne til mig. Mens du passer de opgaver, der tilfører din forretning værdi, passer jeg på din hjemmeside og gør det arbejde, der på mange virker kedeligt, usikkerhedsfremkaledende og frastødende:

 • Opdatering af WordPress og tema
 • Opdatering af plugins
 • Backup
 • Monitorering af sikkerhed

Pris pr. måned eksklusiv moms 300*,- DKK. Beløbet faktureres 3 måneder forud. *Tillæg på 100,- DKK for hjemmesider på One.com, der kræver flere manuelle handlinger.

SEO & HJEMMESIDE

TJEK

Bliv fundet på Google og opnå flere konverteringer

Vil du gerne vide, hvorfor din hjemmeside ikke performer godt i Google? Og vil du også gerne vide, hvordan flere af dine besøgende bliver til kunder?

Du får en popfyldt (menneskeskabt) rapport med tips til handlinger, du bør foretage på dine hjemmeside for at ranke bedre og få flere kunder via dit website.

Rapporten vil bestå af en liste af lavthængende frugter. Hvis du ønsker det, kan jeg linke til ressourcer der guider dig, hvis du er WordPress-bruger og ikke alt for hjemmevandt i systemet. Alternativt kan jeg naturligvis også hjælpe dig med at udføre ædringerne.

Det kribler allerede i mine fingre for at få lov til at hjælpe dig.

Pris eksklusiv moms 1.500,- kr.

LOKAL

SEO-PAKKE

Snyd ikke dig selv for de lokale kunder

4 ud af 5 brugere går på Google inden de besøger en fysisk forretning første gang, eller er på udkig efter en lokal service.

Der findes en række tiltag, du kan gøre for at fange søgemaskinernes, og dermed de lokale kunders, opmærksomhed.

Du kan også lade mig gøre arbejdet for dig. Jeg har sammensat en pakke af ydelser, der kan forbedre din lokal SEO. Pakken indeholder:

 • Oprettelse af Google My Business
 • Oprettelse og ibrugtagning af Google+
 • Oprettelse af profil på Yelp
 • En landingsside (til WordPress-hjemmeside) optimeret til

  lokalt søgeord

 • Implementering af strukturerede data (Schema.org) på WordPress-hjemmeside)

Pakkepris eksklusiv moms 3.950,- DKK

Besøg gerne mine forretningsbetingelser.

Tilfredse kunder er mit levebrød

Undervejs kom hun med gode råd og oplæg omkring design, men lyttede samtidigt til mine ønsker. Jeg er glad for, at jeg valgte at samarbejde med Rikke, og kan varmt anbefale hende til andre.

Emir Mehmedalic, EME Consult

Det har ikke bare været godt, det har været fuldkommen fantastisk at samarbejde med Rikke, og jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale hende på det varmeste, hvis man er på udkig efter en webdesigner. Eller et godt grin, for den sags skyld.

Ane Riel, Forfatter

Rikke brænder for det hun gør, hun er meget grundig, har masser af energi og en fornøjelse at arbejde sammen med.

Eva Sachse

Rikke har været en drøm at arbejde sammen med for at fremstille N’AGE ACADEMY’s hjemmeside. Hun er dedikeret, effektiv og har en god æstetisk sans.

Anette Veidung, N’AGE

Pin It on Pinterest