One Page Hjemmeside

online visitkort

“One Page Hjemmeside” er en standardlønsing til dig, der “bare” har brug for et professionelt udseende online visitkort. 

Spar tid og penge

Du ønsker ikke at bruge tid (penge) på at sætte dig ind i, hvordan man laver en flot og velfungerende one page hjemmeside.

Light hjemmeside

“One Page Hjemmesiden” er en hjemmeside med alt indhold på én side. Menu-linksene scroller ned til sektioner i stedet for  “over” til undersider.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål om

ONEPAGEREN

Kan jeg få mine egne farver og logo på one pageren?

Svar:

Ja, det kan du.

Hvis du har din egen farvepalette, implementerer jeg den på hjemmesidens overskrifter, baggrunde og knapper.

Jeg placerer dit eget logo på i øverste venstre hjørne og i footer-sektionen. Jeg kan også sætte et lille bomærke på som “favicon”. Favicon er det lille billede, der bliver vist i browser-fanen, når din hjemmeside er åben. Alternativt vil der ikke være et favicon.

 

Kan jeg få andre skrifttyper og ændre størrelsen på skriften?

Svar:

Som udgangspunkt er svaret nej. Skrifttyperne, -størrelsen og stylingen af teksten i øvrigt er en del af standarddesignet. Hvis du ønsker det ændret, skal du selv gøre det eller betale mig for den tid, det tager mig at rette det.

 

Får jeg mine egne billeder på one pageren?

Svar:

Ja du bør komme med dine egne billeder til baggrunde og profilbillede. Det får din hjemmeside til at fremstå unik, og de skal afspejle din virksomhed eller personlighed.

Du kan sagtens udskifte nogle af baggrundsbillederne med farvebaggrunde a la denne:

Du kan også have forskellige baggrundsbilleder i “baggrundssektionerne” – der hvor jeg har placeret billedet af lyspærerne i alle “mellemrummene”.

Du kan også vælge af fjerne disse baggrundsbillede-sektioner.

Hvordan får jeg one pageren (hvordan er processen)?

Svar:

Når du har bestilt one pageren, får du et skema af mig, som du skal udfylde med dine tekster. Jeg nummererer de forskellige felter, så det bliver nemt for os begge at referere til de samme sektioner, rækker og moduler.

Du sender tekster, logo, billeder og evt. farveskemaer til mig. Jeg sætter det hele op i et udviklingsmiljø. Det skulle helst ikke strække sig over mere end et par dage.

Når siden er færdig og godkendt af dig, får du regningen. Når den er betalt, overfører jeg hjemmesiden til dit webhotel. Og så er den live.

Såfremt du ikke har dit webhotel parat efter udviklingen, skal regningen alligevel betales. Jeg venter bare med at overføre, til du er klar.

Jeg skal nok guide dig gennem de ting, som er nye for dig.

 

 

Er en one page-hjemmeside SEO-venlig?

Svar:

Som udgangspunkt er WordPress et SEO-venligt content management-system. Teknisk opsætter jeg hjemmesiden, så den forbliver søgemaskinevenlig. Jeg udfylder title tag og meta-beskrivelse, så hjemmesiden pænt og indbydende præsenteret i søgeresultater:
<

Men din hjemmeside kan ikke optimeres til mere end et søgeord.

Søgeordsanalyse og SEO-tekster er ikke en del af pakken. Men jeg kan henvise til ressourcer om emnet, hvis du ønsker at søgemaskineoptimere dine tekster.

Pris

Inklusiv dialog, tilpasning og installering

4.997,- ekskl. moms

Pin It on Pinterest