Hjemmeside til forretningskonsulent

Hjemmeside til forretningskonsulent forsiden
Forside-design
Hjemmeside til forretningskonsulent kontaktsiden
Helt enkel kontaktside
Hjemmeside til forretningskonsulent forsiden
Underside-design
Hjemmeside til forretningskonsulent -Responsivt design

Ny hjemmeside i en fart

Da forretningskonsulent-virksomheden InformationWorker blev til Billinvo, skulle de have en ny hjemmeside.

I den forbindelse kontaktede ejeren Klaus Jacobsen mig for at få et tilbud på udviklingen. Han havde set min portfolio og kunne lide, hvad han så. Der vare bare den ”lille ting”, at Billinvo skulle være sponsor til et lokalt svømmestævne præcis en måned efter, så det var lidt en hasteopgave.

Derfor sendte jeg et tilbud af sted samme dag, og et par dage senere var vi i gang. Ingen problem.

Online Visitkort

Billinvo skulle bruge hjemmesiden som et online visitkort. Den skulle ikke søgemaskineoptimeres på nogen måde eller optimeres til specifikke søgeord. Hjemmesiden skulle ”bare” have et moderne og look, appellere til målgruppen og vigtigst af alt: fortælle om virksomheden og dens ydelser.

Ejeren af Billinvo og jeg havde et super samarbejde, og vi havde ingen problemer med at nå i mål til tiden. Jeg designede hjemmesiden i et udviklingsmiljø, mens han oprettede webhotel og domæne.

Da hjemmesiden var klar til golive, flyttede jeg den over på webhotellet og gav ejeren 1½ times undervisning i betjening og vedligeholdelse af hans nye hjemmeside.

Designet efter nutidige standarder

Hjemmesiden er designet med behagelige farver afstemt med afsendereren og tilpasset målgruppen. Designet er brugervenligt og responsivt, hvilket vil sige, at det tilpasser sig forskellige skærmstørrelser. Alle sider har CTA-knapper (CTA er den enelske forkortelse af ‘opfordring til handling’) for at sikre, at den besøgende ved, hvad han skal foretage sig.

Hjemmesiden er lavet i WordPress med Divi-temaet krydret med masser af specialtilpasset CSS-styling. Eksempelvis har jeg støet en passende mængde af diskrete og behagelige animationer ud over sitet.  Besøg evt. Billinvo.com for at se, at det ikke handler om bling bling og hysteriske “giffer”, som vi ofte forbinder animationer med .

Se også dette eksempel på en hjemmeside, som jeg har lavet til en mindre virksomhed.